Wat doet Ciera?
Ciera matcht vacatures aan cv's en cv's aan vacatures. Geplaatste cv’s worden inhoudelijk gescand en worden direct gekoppeld aan relevante vacatures en opdrachten. Op haar beurt wordt voor iedere geplaatste vacature de meest relevante cv’s gezocht, zodat er een wederzijdse match ontstaat.
Voor wie is Ciera?
Ciera is geschikt voor zowel werkgever als werkzoekende, opdrachtnemer als opdrachtgever, freelancer, ZZP-er en detacheringsbedrijf. Voor vast dienstverband, inhuur of werken op detacheringsbasis. Kortom, voor werkzoekenden die een nieuwe tijdelijke of permanente uitdaging zoeken en voor werkgevers die openstaande vacatures of projecten hebben en hiervoor vaste of tijdelijke (inhuur)krachten zoeken.
Matching op competenties en talenten
Ciera doorzoekt de cv’s van kandidaten onder meer op opgebouwde competenties en aanwezige talenten. Kandidaten hoeven hierbij niet aan te geven naar welke functie zij op zoek zijn of in welke branche zij willen werken; het Ciera algoritme creëert de beste matches zuiver op basis van de inhoud van zowel cv als vacature. Op deze wijze kunnen via Ciera matches ontstaan waar zowel werkgever als werkzoekende wellicht helemaal niet aan gedacht hebben, maar wat wel een goede match zou kunnen zijn.
Gericht matchen
Ciera heeft als doel om iedere vacature bij de juiste personen onder de aandacht te brengen. Zodoende krijgen de bij Ciera ingeschreven kandidaten alleen die vacatures onder ogen waar zij voldoende affiniteit mee hebben en worden zij niet overspoeld met minder relevante vacatures. De kans is dan immers aanwezig dat deze op een gegeven moment afhaken. Wij hechten dan ook grote waarde aan de kwaliteit van de vacatures die in Ciera geplaatst worden.
Meer informatie
Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van Ciera, vult u dan het contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.